Heb jij hart voor de zorg?

Heb jij hart voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Duz is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerk[st]ers, mits je affiniteit hebt met de doelgroep: mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Uiteraard is begeleiding erg belangrijk. Ik zal er zelf voor zorgdragen dat je op de hoogte bent van iedere date en hetgeen het met zich meebrengt. Sta jij open om de behoeften zoals genegenheid, intimiteit en -of seksualiteit met de client te delen?

Wanneer jij het hart op de juiste plek hebt zitten en je bereid bent om seksuele handelingen te verrichten met een van onze cliënten,
dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw geaardheid maakt Duz helemaal niks uit, als je maar respectvol en liefdevol  met onze cliënten omgaat.

Hoe werkt dat nou, werken bij DUZ?

Om bij ons aan de slag te gaan moet je je ínschrijven bij de kamer van koophandel als zelfstandige. Je ontvangt van ons €100,- [bruto] per uur, mocht iemand geen intieme afspraak willen, maar bijvoorbeeld enkel uiteten dan ligt dit tarief lager, maar dat bespreken we als het zover is. lk regel voor jou de afspraken en maak de planningen (voor wanneer je meerdere cliënten op 1 dag hebt). Na elke afspraak hebben wij contact om te zien hoe je dit bevallen is. Mocht er iets zijn dan wil ik dit direct weten, want jullie veiligheid/ ervaringen zijn uiteraard van belang. De lijnen zijn kort en dat werkt het prettigst. lk vind het belangrijk om regelmatig contact met jullie te hebben, ook gewoon voor de gezelligheid. Cliënten krijgen nooit en te nimmer jullie telefoonnummer of gegevens. lk regel de afspraken en jij ontvangt de gegevens van de afspraak. Sommige cliënten kunnen door hun beperking niet inschatten wanneer ze íemand bijvoorbeeld stalken.

DUZ wil jij lekker verdienen? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Duz is how we do it!

Meld je nu aan.

Hoe werkt dat nou, werken bij DUZ?Om bij ons aan de slagte gaan moet je je ínschrijven bij de kamervan koophandelals zelfstandige.Je krijgt bij ons €100,- per uur, mocht iemand geen intieme afspraak willen, maar bijvoorbeeld enkeluiteten dan ligt dit tarief lager, maar dat bespreken we als het zover is.lk regelvoor jou de afspraken en maak je planningen (voor als je meerdere cliënten op l dag hebt).Na elke afspraak hebben wijcontact om te zien hoe je dit bevallen is. Mocht er iets zijn dan wil ik ditdirect weten, want de jullie veiligheid/ ervaringen staat zeer hoog in het vaandel bij ons.De lijnen zijn kort en dat werkt het prettigst. lk vind het belangrijk om regelmatig contact met jullie tehebben, ook gewoon voor de gezelligheid.Cliënten krijgen nooit en te nimmer jullie telefoonnummer of gegevens. lk verzorg de afspraken engeloof mij daar ben je blij om. Sommige cliënten kunnen door hun beperking niet inschattenwanneer ze íemand bijvoorbeeld stalken.DUZ wiljij lekker verdienen? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Duz is how we do it!Meld je nu aan

Solliciteren?

 

Wil je graag solliciteren? Vul dan even het contactformulier in. 


Wil je enkel informatie over Werken bij Duz?
Neem dan even telefonisch contact met ons op.