Heb jij hart voor de zorg?

Heb jij hart voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Duz is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerk[st]ers, mits je affiniteit hebt met de doelgroep: mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Uiteraard is begeleiding erg belangrijk. Ik zal er zelf voor zorgdragen dat je op de hoogte bent van iedere date en hetgeen het met zich meebrengt. Sta jij open om de behoeften zoals genegenheid, intimiteit en -of seksualiteit met de client te delen?

Wanneer jij het hart op de juiste plek hebt zitten en je bereid bent om seksuele handelingen te verrichten met een van onze cliënten,
dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw geaardheid maakt Duz helemaal niks uit, als je maar respectvol en liefdevol  met onze cliënten omgaat.

Discretie hoog in het vaandel!

Natuurlijk gaan wij uiterst discreet te werk. Jouw gegevens worden daarom ook NOOIT aan derden verstrekt. Mocht je ook discretie willen met betrekking tot de thuissituatie, je ouders of zelfs partner? Geen probleem bij DUZ.
Dan haal je je salarisstrook gewoon even bij ons op kantoor op. Ook de uitbetaling van salarissen kan verschillen, jouw voorkeur telt. Het kan via de bank, maar ook contact na het maken van een afspraak.

Hoe werkt dat nou, werken bij DUZ?

Wanneer je bij DUZ komt werken, werk je LEGAAL, via een systeem dat opting-in heet.

Duz betaalt de loonheffing al voor je én je krijgt nog eens 20% onbelast uitbetaald.

DUZ wil jij lekker verdienen? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Duz is how we do it!
Meld je nu aan!

Hoe zit het met hygiëne en veiligheid?

 

Iedere 3 Maanden word je gratis getest op oa. SOA’s. De GGD neemt hier de tijd voor en komt naar onze vestiging. Wanneer nodig draagt de GGD ook zorg voor de inenting hepatitis B. In samenwerking met de GGD verstrekt DUZ de benodigde voorbehoedsmiddelen: condooms.

Solliciteren?

 

Wil je graag solliciteren? Vul dan even het contactformulier in. Gezien het voor ons altijd fijn is om te weten wie er tijdens een sollicitatiegesprek voor je zit, zouden wij het fijn vinden wanneer je ook een foto mee zou kunnen sturen. 


Wil je enkel informatie over
Werken bij Duz?

Neem dan even telefonisch contact met ons op.