Heb jij hart voor de zorg?

Heb jij hart voor de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Duz is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerk[st]ers met affiniteit met de doelgroep.

Uiteraard is begeleiding hierbij erg belangrijk. Ik zal er zelf voor zorgen dat je op de hoogte bent van iedere date en wat er van je gevraagd wordt. Sta jij open om zaken zoals genegenheid, intimiteit en /of seksualiteit met de cliënt te delen?

Wanneer jij het hart op de juiste plek hebt en je bereid bent om seksuele handelingen te verrichten met een van onze cliënten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw geaardheid maakt Duz helemaal niks uit, zolang je maar respectvol en liefdevol met onze cliënten omgaat.

Hoe werkt dat nou, werken bij DUZ?

Om bij ons aan de slag te gaan moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandige. Je ontvangt van ons in principe €110,- [bruto] per uur. Mocht iemand geen intieme afspraak willen, maar bijvoorbeeld enkel uit eten dan ligt dit tarief lager. Uiteraard bespreken we dit als het zover is. lk regel voor jou de afspraken en maak de planningen, mocht je meerdere cliënten op één dag hebben. Na elke afspraak hebben wij contact om te zien hoe het je bevallen is. Mocht er iets zijn, dan wil ik dit direct weten, want jouw veiligheid staat voorop en jouw ervaringen zijn van groot belang. De lijnen zijn daarom kort; ik vind regelmatig contact belangrijk, ook gewoon voor de gezelligheid. Cliënten krijgen nooit of te nimmer jouw telefoonnummer of gegevens. lk regel de afspraken en jij ontvangt de gegevens van de afspraak.

Duz ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je wat betekenen voor de kwetsbaren onder ons? Meld je dan nu aan!

Solliciteren?

Wil je graag solliciteren? Vul dan het contactformulier in.

Wil je enkel informatie over werken bij Duz? Neem dan gewoon even telefonisch contact met ons op.

Hoe werkt dat nou, werken bij DUZ?Om bij ons aan de slagte gaan moet je je ínschrijven bij de kamervan koophandelals zelfstandige.Je krijgt bij ons €100,- per uur, mocht iemand geen intieme afspraak willen, maar bijvoorbeeld enkeluiteten dan ligt dit tarief lager, maar dat bespreken we als het zover is.lk regelvoor jou de afspraken en maak je planningen (voor als je meerdere cliënten op l dag hebt).Na elke afspraak hebben wijcontact om te zien hoe je dit bevallen is. Mocht er iets zijn dan wil ik ditdirect weten, want de jullie veiligheid/ ervaringen staat zeer hoog in het vaandel bij ons.De lijnen zijn kort en dat werkt het prettigst. lk vind het belangrijk om regelmatig contact met jullie tehebben, ook gewoon voor de gezelligheid.Cliënten krijgen nooit en te nimmer jullie telefoonnummer of gegevens. lk verzorg de afspraken engeloof mij daar ben je blij om. Sommige cliënten kunnen door hun beperking niet inschattenwanneer ze íemand bijvoorbeeld stalken.DUZ wiljij lekker verdienen? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Duz is how we do it!Meld je nu aan

Solliciteren?

 

Wil je graag solliciteren? Vul dan even het contactformulier in. 


Wil je enkel informatie over Werken bij Duz?
Neem dan even telefonisch contact met ons op.